__
wTrak Logo
__
_
_
_

Fa Sínpár modulok:
_
egy szabvány a keskeny vasúti fa asztalokra és polcokra

Bevezetés
_

line
_
_ introduction
events
eventsPast
_ projectPlanning
projectExamples
eventPlanning
_ modules
standardModules
shortModules
yardEntryPairings
endModules
branchingModules
specialtyModules
customModuleDesign
_ projectDetails
safetyFirst
moduleDimDetails
trackDimDetails
cncDimDetails
construction
textures
paints
fabrics
scale
locomotive
electrical
conventionsUsed
_ resourcesAndLinks
press
accessoryImages
rollingStockImages
earlyFloorLayouts
pictureGallery
_
4x16.gif (54 bytes)

indent Egy nagyméretű elrendezésre a megoldás a vonat asztal. Sajnos a legtöbb túl nagy könnyű szállításra és elég nehéz elérni keresztül. Néhányat lehetne összekapcsolni hogy létre hozzon egy nagyobb asztalt, de szükséges hogy a szélek szorosan egymás mellett legyenek, hogy megkönnyítse futópályát az asztalok között. Mivel kevés lakásnak van helye egy nagy vonat asztalra a szoba közepén, keskenyebb vonat asztalok inkább praktikusabbak.

indent Modell vasút klubbok kifejlesztettek számos megoldást ami alkalmazható a fa vasútakhoz, a modul részeket beleszámítva. Ez megkönnyíti a nagy berendezések szállítását, és lehetővé teszi átalakítását - még együttműködést modell vasút klubbok vagy családok között is, összeegyeztethető részekkel. Egy másik stratégia ha nem elég hely vagy hozzáférhetőség van egy keskeny polc vasút lenne, amely biztosít hozzáférést mindenhová cask az egyik oldalról – az fontos, ha az elrendezés a falnál lesz nem a szoba közepén.

indent Nem találva említést keskeny vasúti fa asztalok és modulokról, javaslom az alábbi ötleteket és méreteket szabványra - alkalmas hordozható vasúti asztalok és polcokra...
_

9x40.gif (64 bytes)
lwrBorder.gif (1657 bytes)